Filters

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/techniekb/domains/techniekbeeldbank.nl/public_html/dev/web/wp/wp-includes/functions.php on line 4777

Platform Talent voor Technologie

Postadres:
Postbus 14004
3508 SB Utrecht
Telefoon: 085 051 06 00

Locatie Utrecht:
Arthur van Schendelstraat 600-H (4e etage)
3511 MJ Utrecht

Locatie Den Haag:
Oranjebuitensingel 6 (4e etage)
2511 VE Den Haag

Deze beelden van de TechniekBeeldbank mogen gratis gebruikt worden om jongeren te enthousiasmeren voor een technische studie of carrière. Je hoeft ons niet als auteursrechthouder te vermelden, maar we vinden het wel leuk als je dat doet. Wellicht kun je zo anderen inspireren:

Foto: www.techniekbeeldbank.nl

Platform Talent voor Technologie betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Platform Talent voor Technologie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Het auteursrecht op deze website berust bij Platform Talent voor Technologie of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Platform Talent voor Technologie.

Samenwerken met de TechniekBeeldbank?

We vullen onze beeldbank graag met de mooiste foto’s en video’s.

Stuur je mail naar
techniekbeeldbank@ptvt.nl