Filters

Over de TechniekBeeldbank

Wat is het?

De TechniekBeeldbank is dé plek voor gratis beelden van leren en werken in de technologie. De inspirerende foto’s en video’s kunnen gebruikt worden om jongeren te enthousiasmeren voor een technische studie of carrière.

Waarom bestaat het?

Technische bedrijven zitten te springen om jong technisch talent. Uit onderzoek blijkt dat foto’s en video’s die een realistisch beeld geven, ervoor zorgen dat jongeren eerder voor technologie  kiezen. Maar de huidige beeldvorming van technologie klopt niet altijd. Daarom wil de sector het imago van technologie veranderen met eigentijdse beelden van jonge mensen die vol passie samenwerken.

Platform Talent voor Technologie stelt de beelden uit de TechniekBeeldbank gratis ter beschikking. Deze foto’s en video’s laten zien hoeveel toekomstperspectieven technologie biedt. Hoe uitdagend het is om in deze sector te werken. Hoe technologie kan bijdragen aan een betere wereld.

Voor wie is het?

Wil jij jongeren interesseren voor technologie? In de TechniekBeeldbank vind je foto’s en video’s die daarbij helpen. De beelden maken jouw communicatie sterker, omdat ze laten zien hoe leren en werken in de technologie er anno nu uitziet. Energieke, trotse, jonge mensen in eigentijdse en vaak innovatieve omgevingen.

Dus onderwijsinstellingen, technische bedrijven, pers- en communicatiebureaus: íedereen die bijdraagt aan een moderne beeldvorming over technologie kan gratis gebruik maken van ons beeldmateriaal. Meer dan 5.000 gebruikers gingen je voor!

Hoe werkt het?

De TechniekBeeldbank is kosteloos in gebruik! Iedereen kan zonder account direct foto’s en video’s downloaden. We hebben ervoor gekozen om een formaat van foto’s en video’s beschikbaar te stellen. Mocht je op zoek zijn naar grotere formaten, neem dan even contact met ons op!

Registreren?

Iedereen kan zonder account de TechniekBeeldbank gebruiken. Wil je favorieten vastleggen of je eerdere downloads terugvinden? Maak dan een account aan zodat je altijd bij jouw eigen beelden kan. Uiteraard houden we ook iedereen met een account regelmatig op de hoogte van nieuw beeldmateriaal, tips of onderzoeken!

Rechtenvrije foto’s en video’s van hoge kwaliteit

0 Kosteloos
100+ foto's, video's en verhalen
Uniek Hoge kwaliteit
Rechtenvrij Geen verplichtingen
5000+ gebruikers

Copyrightvermelding


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/techniekb/domains/techniekbeeldbank.nl/public_html/dev/web/wp/wp-includes/functions.php on line 4777

Je hoeft ons niet als auteursrechthouder te vermelden, maar we vinden het wel leuk als je dat doet. Wellicht kun je zo anderen inspireren:

Foto: www.techniekbeeldbank.nl


Partners van de Techniekbeeldbank